Alla inlägg under maj 2008

Av Gabriella - 22 maj 2008 17:38

Jag vet :P Klockan är tjugo i sex o jag är kvar på skolan :P Slutade kvart över fyra. Men det är öppethus för dom som vill göra klart sina portfolio, vilket jag valde att göra :) Så nu har jag precis gjort klart tryckportfolion, så nu har jag bara två saker kvar, hemsida och dvd. Men vi har hela nästa vecka på oss också :) Så du lär jag ju bli klar. Är så hungrig, fundera på att ta något och äta nu, sen tro jag ska åka hem eller något :) Men nu ska jag fixa lite. Skriver sen

Ikväll kommer jag få sova själv för älsklingen skulle sova hos sin mamma för han ska upp tidigt på någon brandutbildning. Så vi kommer inte ses först på lördag kväll. Men men, det är inte hela världen, en skön helg för sig själv säger man inte nej till :)

Av Gabriella - 22 maj 2008 08:40

God morgon alla :) Hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort :) Drömmde en sån underbar drömm att jag var på gina tricot och så var det någon tävling att man fick ta så många kläder och annat dom säljer där på en timme och sen allt man hade tagit fick man, synd att det bara var en drömm :P Nu har jag precis gjort mig klar för lilla skolan, bussen går om en kvart så jag kan sitta här lite :P Ska börja bli bättre på att lägga in dagens klädsel, har inte varit så bra på det känner jag :P Men jag har ingen mobil, eller den har knappt en kamera som funkar för jag lämnade in den i tisdags :P ajja, men jag har ju digitalkamera som jag kan använda till det ;) Men nu ska jag kolla så jag har med mig allt innan det är dags att dra till skolan. Hoppas ni får en fin dag och ni får gärna kommentera så man ser vilka som är här och kollar :)

Av Gabriella - 21 maj 2008 21:37

Nu är jag hemma efter att ha varit hos Andreas mamma och pappa och ätit sen drog jag till pappa och gjorde klart en grej som ska vara i min portfolio eftersom Andreas inte ha illustreter. Nu har jag precis satt på mig mjukiskläder och kollar på greys anatomy förfullt, älskar den serigen :) Och så har jag laddat upp med varm oboy och massa mysiga filtar. När det är slut ska jag göra klart min grafisk layout och sedan blir det sängen :) Andreas kommer väl hem i natt någon gång. skulle på parken och hjälpa en kompis.

puss och kram

Av Gabriella - 21 maj 2008 15:53

Som sagt nu är jag hemma efter ha haft en lektion, historia. Det var ju bra man gick på den för vi gick igenom en hel del om kalla kriget som vi sedan ska ha prov på sista skoldagen, skoj eller inte precis. men men inte mycket att göra åt. Ha precis gjort mig klar väntar på att älsklingen ska kliva upp så vi kan åka till hans mamma och äta. Håller på att hungra ihäl och vi ska vara där kvart över fyra och han har inte klivit upp än :O Orka inte tjata på honom, vill han inte så vill han inte och då orka jag inte bry mig. Så få se om vi kommer iväg eller inte. Sen åker jag till pappa och pluggar lite ;)

Av Gabriella - 21 maj 2008 11:11

God morgon alla läsare :) Klev upp för en stund sedan, vi börja halv två idag vilket vi annars inte bruka göra men vi hade inga lektioner på morgon för vi läsar ändå bara och då kunde vi få läsa hemma :) Så jag ha precis gjort mig klar bussen går om en timme så jag ha tid på mig. Fundera om jag ska börja med grafiska layouten som ska vara klar imorgon annars gör jag den när jag kommer hem :P Idag har vi bara en lektion och det är historia sen skutar vi, känns lite önodigt men vi ska förmodligen göra något viktigt eftersom vi snart ska ha prov :P Ajja, nu ska jag göra grafisk :) Skriver sen något. Puss

Av Gabriella - 20 maj 2008 20:58

Nu är jag hemma efter att ha sätt syster spela fotboll, tog mppen upp dit shit vad kalt det var. Men som tur va är jag smart och tog med mig lite extra kläder att kunna hä på mig när jag skulle hem :) Så det vart inte så kalt. Tyvärr så förlorade dom, men dom spelade jättebra. Dom möte Sundsvall och dom var tyvärr bättre.

Men nu blir det DH, så jävla bra :D Sen blir det väl någon film, har sovmorogn imorgon till halv två :D Så härligt ;) Få säga godnatt nudå för jag lär väl inte skriva något mer :) Så got natt!

Av Gabriella - 20 maj 2008 13:46

Fick reda på nationella nyss, haha :P Hade tre p för att få g, vilket var inte alls bra. Men jag hoppas på att jag klara kursen för jag har fått g på alla andra prov. Men så går det när man är lite halvblind och chansa vad det står. Har svenska nu ialla fall, gör precis inte så mycket :P Sen har vi historia där vi ska bli "grillad" han ska ställa frågor om en text som vi har läst. Jag har läst klart texten men fattar inte så mycket, så få se hur det går :P Efter skolan ska jag lämna in telefon igen sedan blir det fotboll, min lillasyster spelar :) Ska bli roligt att kolla på. Men nu ska jag jobba. Skriver något ikväll!

Av Gabriella - 20 maj 2008 08:19

Hann inte skriva i morse :P Ovanligt. Men jag hade lite brottom sådär :P Klev upp vid sex för att duscha sedan gick jag och la mig igen och vaknade sen fem i sju typ och min buss går halv :P Så det vart lite stressgit men orkade inte fixa mig så mycket :) Nu sitter jag på skolan, ska snart ha datakunskap och sedan vet jag inte vad vi har :P Skulle tro det är engelska men vet inte.


Igår så somnade jag nästan på engång när jag kom hem därför en dålig uppdatering av bloggen :P Men jag var så trött.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards