Alla inlägg under maj 2008

Av Gabriella - 6 maj 2008 17:04

Nu kom jag precis hem från skolan, och så berättade älsklingen att vi hade fått lägenheten som vi hade gjort en intresseanmälan på så nu får vi en större :D Ska blir så skänt, nästan dubbelt så stor än vad vi har nu, så det ser jag framimot :) Flyttar 1 Juli, så jag längtar så klart :D hah. Älsklingen har gjort mat nu som vi ska äta, sedan blir det en sväng på affären och handla lite och sedan blir det en tråkg pluggkväll igen :/ Vilken det kommer bli hela veckan, så jävla mycket nu så man blir ju less, men det är bara att hålla ut. Snart är det sommarlov :D Längtar. Nu ska jag äta. Skriver inget mer ikväll heller, för det blir kanske inte så intressant, bara om hur jag pluggar. Hah :P God natt!

Av Gabriella - 6 maj 2008 08:32

I morse var det lite stresigt som vanligt. Men det är så tidigt att kliva upp halv sju :/ Men det är bara att kämpa på. Men jag hann med bussen, så det var ju bra :) Träffade max som jag inte sätt på jättelänge så vi satt och snacka ända in till stan :D Hha. Sitter nu på datakunskapen, har inte en anning om vad vi ska göra men dom som inte ha gjort provet ska göra det ialla fall :P Så få se hur det går, eftersom jag inte ha gjort det så är det dags idag :P Hha. Men nu börjar lektionen. Skriver något sen!

Av Gabriella - 5 maj 2008 20:35

Nu har jag precis kommit hem från ridningen, hade Hilda som är nere på bilden :) Det känns som det bara går bättre och bättre för varje gång jag rider henne :) Innan jag åkte till ridningen så hämtade jag och älsklingen ut nintendo wii som fanns på ica :) Och sen spelade vi lite tills det var dags att åka till stallet :) Nu reste av kvällen blir det tyvärr pluggning :/ Känns som jag verkligen inte orka, men jag måste. Vill inte komma efter, för det kommer bara mer och mer grejer nu och så idag fick jag reda på att vi ska ha prov på torsdag i grafisk :S Så det måste jag också plugga till. Så nu har jag inte tid att sitta här länger, hoppas ni andra få en roligare kväll än min :) Sov gott!

Av Gabriella - 5 maj 2008 15:33

Har inte kunna uppdatera förrs nu eftersom det har varit fel på skolan internet, men nu äntligen är det tillbaka :D Så jag passa på nu innan det är dags att åka hem. Slutar om typ 50 min :D Och så ska jag hämta ut nintendo wii som äntligen har kommit till ica nu ;) Men jag kommer inte kunna testa det förrs ikväll eftersom jag har ridningen ikväll och få se om jag ens hinner då, måste plugga. Tusen grejer på en gång :P Hah. Så få se när jag uppdatera nästa gång :) Puss!

Av Gabriella - 5 maj 2008 08:15

I morse klev ajg upp vid halv sju för att gå ut och gå, tog ungefär en timme och jättehärligt väder var det. Sen nu har jag fixat mog för skolan, men jag är så trött så jag orka inte :P Hha, men ska sminka mig lite ialla fall sen blir det lite mys med älsklingen innan man ska åka med bussen :) Skriver något sen!

Av Gabriella - 4 maj 2008 22:09

Idag har det nog varit den mest tråkigaste och segaste dagen och ändå känns det som jag inget har gjort :P Satt och plugga en hel dag, men jag har inte gjort en uppgift. Bara suttit och samla en massa fakta till allt som jag har läst igenom :S Så det har inte alls varit något skoj. Förstå inte hur allt kan komma nu på slutet av terminen, det är så mycket att göra nu :S Så man hinner knappt med allt och så vill man ju inte lämna in försent heller för då får man inte mer än ett g och så om man har kämpat hårt så blir man ju bara less. Lärarna är stenhårda på de, vilket är bra på ett sätt men inte nu när det är 1000 grejer i varje ämne :S Men det är bara att kämpa på. Sen bjöd pappa mig och älsklingen på pizza, söt som han är :D Ikväll har jag kollat på tv, var tvungen att ta en stor paus ikväll, men imorogn blir det mer plugngingen. Nu ska jag sova. God natt!

Av Gabriella - 4 maj 2008 12:25

Nu har jag preics sålt klart tidningen och kommit hem till älsklingen :) Håller på att försöka få upp han nu, men det går inte så bra :P Det är strålande väder ute och jag som måste plugga idag :/ Men jag tänkte fixa mig nu och sedan åka med pappa till älsklingen så kan han passa på att tvätta sin moppe medans jag sitter i solen och pluggar :P hah. Så nu är det bara det jobbigaste, att få upp honom :) Men det ska jag nog lyckas med. Men nu ska jag göra mig klar så jag kommer iväg någon gång.

Av Gabriella - 3 maj 2008 14:54

Nu är jag snart klar, ska åka och hämta älsklingen på jobbet, sen ska vi hem en snabbis så han får byta om och så sen blir det grillning hos pappa :D Så gott, älskar verkligen och grilla, det finns verkligen inget bättre :D Så nu måste jag skynd mig innan jag ska hämta älsklingen. Sen ikväll när jag kommer hem så måste jag plugga som jag skulle göra idag men jag följde med pappa på birsta ist (A) Hha, inte bra. Men jag tro jag kommer hinna endå :D Få se om jag skriver något sen annars få alla ha en trevlig kväll :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards