Alla inlägg under april 2008

Av Gabriella - 5 april 2008 11:18

Hann inte skriva så mycket igår, men jag åkte till mamma en sväng på ikvällen och kollade på film med hon och micke :D Sen for jag hem till älsklingen som ville att vi skulle sova hos hans mamma och pappa igår ikväll, så vi tog moppen dit med allt godis som älsklingen hade varit iväg och köpt. Vi kollade på film och så tills det var dags att sova :)

I morse klev jag upp vid åtta, skulle ta moppen till pappa för att dela ut tidningarna, men moppen ville inte starta så jag ringde hem till älsklingen och hans pappa svara så han skulle komma ner och hjälpa mig, men vi fick inte igång den. Då kom någon granne och hjälpe till och så fick vi ladda batteriet, sen kom älsklingen. Till slut fick han igång moppen och jag hade brottom hem, för tidningarna skulle komma om några min. Så kom jag hem till pappa, hade inte ätit någon frukost elr något, så jag åt lite grann och sen gick jag runt och väntade på att dom skulle komma, men inga tidningar kom. Så jag ringde till aftonbladet, och då var dom försenad med 5 timmar :S Så det blev ingen utdelning idag. Men men, ska fara hem och fixa till mig nu, byta till lite fina kläder och så :D Skriver något senare :)

Av Gabriella - 4 april 2008 14:21

Idag har jag inte varit på skolan eftersom jag inte har mått så bra, tro älsklingen har smittat mig. Så jag har haft ont i halsen, huvudet och magen :( Börja kännas lite bättre nu, men inte fullt så bra. Klev upp för en liten stund sen, kände att jag skulle sova ut lite idag och få bort huvudvärken eftersom iv inte har några alvedon, måste be mamma köpa de till oss :P Nu ska jag göra mig klar, för jag har lovat min morbro att köra hem en moped som han har köpt, Älsklingen har lovat att sitta bak och åka med hela vägen till han. Så det känns ju lite säkert med honom där bak :p Hah, men nu måste jag göra mig klar, han kommer runt tre tiden och jag sitter här i ett nattlinne, hah :P Skriver när jag kommer hem.

Av Gabriella - 3 april 2008 18:12

Nu är jag hemma hos mamma, orkade inte åka hem :P För Andreas skulle på hockeyn och så och då skulle jag få äta själv så då ringde mamma och frågade om jag ville komma och äta. Och det gjorde jag. Men det blev ingen hockey för Andreas, för han ligger hemma och är sjuk :/ Hoppas han blir bättre. Vi åt för en stund sen, pannkaka :D Gott gott, nu ska jag kolla lite på tv tills hockeyn börja och sen blir det åka hem och sova :D Skönt :)

Av Gabriella - 3 april 2008 11:58

Hann inte i skriva i morse innan jag skulle iväg, klev upp typ tjuo över åtta och min buss går fem i nio. Så det var en stressig morgon, förstår inte varför jag är så trött på morgonen för, fast jag går och lägger mig tidigt. Heh, älsklingen ringde vid åtta och kolla om jag hade kommit upp, vilket jag inte hade gjort :P heh. Saknade honom i morse, han bruka alltid ligga så lugnt och stilla medans jag stressa på. Heh. När jag kom till skolan möte jag Sofia och så gick vi på engelska. Där trännade vi för nationella som vi ska ha på tisdag, vill inte :S Hatar engelska, hoppas det ska gå bra :) Nu ska vi snart ha ljud och sen grafisk, slutar vid kvart över fyra idag, lååååångdag. Skriver när jag kommer hem :)

Av Gabriella - 2 april 2008 22:15

NU har man kommit hem efter simningen med mamma, moster och Sofia :) Hah, vi har alltid lika roligt, mamma simmar iväg snabbt med sin snygga badmössa på sig :D Efter simmar Sofia lugnt, men idag kom hon senare. Och sen sist simmar jag och moster och vi surrar på som vanligt :P hah, mamma hinner alltid varva oss ungefär 3 gånger för vi simmar inte lika snabbt som henne :P Vi bruka simma 50 längder eller 40 min, men på 40 min hinner man 50 längder :P heh. Sen efter vi simmat klart sitter vi alltid och bubblar en stund innan det är dags att gå upp och duscha. Ofta bruka mamma alltid hitta något att bli upprörd för, men nu var det ett tag sen hon kunde hålla sig lugn :) Och det är ju bra. hhe :P Har hunnit gjort klart min grafiska layout också när jag kom hem :D Så den ska jag ha med mig imorogn, vad duktig jag är, nu är det bara några grejer kvar som jag har missat att ta igen. men det ska jag göra nästa vecka :D Nu ska jag ta och fika lite innan det är dags att krypa ner i sängen, tänkte vara duktig ikväll och komma i säng vid elva, för älsklingen ska inte sova här i natt :/ För han börja tidigt imorgon så han sover hemma hos sin mamma. Så det kanske gå bättre ikväl, vem vet :P men nu är smörgåsarna klar, så nu ska jag sluta. God natt!

Av Gabriella - 2 april 2008 16:34

Nu är man hemma efter en lång dag i skolan, elr så långa var de inte :P Slutade tio över tre, men vi fick sluta tio i tre :D Så jag tog tre bussen till älsklingens jobb för att hämta nyckeln hem, annars hade jag fått stått här utanför och vänta tills han kommer hem. Sen var jag och handlade lite och på bibliotoket och lånade en bok :P Ska snart diska bort alla disk, hur mkt som helst känns det som, sen ska jag göra lite mat tills älsklingen kommer hem för annars får han stressa så mycket. Ja och sen vid sju ska jag till simningen med mamma, moster och Sofia :D Ska bli skoj, känns att man inte har simmat på ett tag, hhe :P Mne nu ska jag ta itur med diskne, skriver när jag kommer hem från simningen :)

Av Gabriella - 2 april 2008 10:00

Hann inte skriva imorse för jag var så trött så jag kom inte upp förs klockan var kvart över sju och min buss gick åtta. Så jag hade det lite stressigt. Förstår inte varför jag är så trött varje morgon, men det är jag. Jag är ialla fall nu på skolan, ha precis haft svenska. Där kollade vi klart på Bröderna Grimm och den var rikigtit bra, vilket jag trodde att den inte skulle vara. Nu har vi datakunskap, alltså det är så tråkigt så man håller på att somna, så man sitter och gör allt man inte borde göra :P hah, det gör ialla fall jag :) Och läraren är så vimsig, ibland förstår nog inte han själv vad han pratar om, så det är ganska roligt att försöka lyssna på vad han ska säga när han inte verka veta det själv :P hah, hur som helst så ska jag söka efter bilder nu till något grejs som vi ska göra. Skriver sen när jag kommer hem:)

Av Gabriella - 1 april 2008 21:35

Nu är man hemma igen efter en åktur med moppen till Emelie och Danne. Jag och älsklingen orkade inte sitta hemma när det var så fint väder så vi drog till hans syrra efter vi ätit :) Det var jättegott med tacos, förstår inte hur det kan va lika gott varje gång :p Hhe, hos Emelie och Danne gjorde vi precis inte så mycket, kollade på när Danne skulle få till tv-dosan som dom hade köpt på birsta dag men det gick inte så bra för han :P Och sen när Emelie skulle försöka så lyckades hon :P Jätteroligt att se, sen for jag och älsklingen på ok innan dom stänge och handlade lite gotta som vi ska trycka i oss nu till en film :) Efter det blir det sängen så man orka upp imorogn :D Sov gott alla och hoppas ni har haft en bra kväll :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards