Alla inlägg under april 2008

Av Gabriella - 24 april 2008 21:30

Nu är jag hemma efter en trävlig helg :) Träffad några kändisar som jag har umgås med mycket förut :P hah. men jag hade verkligen trevligt, och det var ju det viktigaste. Men med Thea har man aldirg tråkigt kan jag lova :P Hah, vi kanske ska ses i helgen med, vilket som kommer blir roligt :D Hah. Längtar redan ;) Nej nu måste jag ta och krypa till sängs så man kommer upp imorogn :D Sov gott alla!

Av Gabriella - 24 april 2008 17:57

Nu är jag hemma efter två lektioner, eller det var ett tag sen jag kom hem men internet har inte funka :S Som vanligt! Hah, är hos mamma nu :) När jag kom hem hade mamma gjort mat, vilket som är ovanligt, sen gjorde jag läxan tills imorogn eftersom annars fick jag inte gå ut :P Och nu ska jag snart ut i det härliga vädret, för jag ska va med Thea. Ska blir roligt, så länge sen man träffade henne. Vi ska vara på gården, länge sen man var där, lär ju träffa lite folk :P Hah. Men nu ska jag göra mig klar, ska möta henne om fem min. Få se om jag skriver något mer ikväll :D

Av Gabriella - 24 april 2008 10:52

Idag hade jag sovmorgon :D Så skönt, börjar tio över tolv, och sen har vi bara två lektioner idag. Men dom är så långa :P Så jag slutar kvart över fyra :P Klev upp vid halv tio, för jag skulle göra layouten i grafisk som jag inte har hunnit gjort i veckan, hah:P Men nu är den klar ialla fall så det känns bra. Ska gå och borsta tänderna nu sen måste jag kila till bussen som går halv tolv. Tur att det gick en motorvägsbuss annars så går min buss nu :P Hha. Men skriver något när jag kommer hem :D

Av Gabriella - 23 april 2008 16:59

Nu är jag hemma igen efter en lång dag som ändå blev kort, eftersom vi bara hade två lektioner :P hah, sen efter skolan så fixade jag och Angelika enkäten och ståupp, fast jag har inte spelat in min röst än utan det blir imorgon, sen är vi klara :D Så det känns skönt, eller jag är klar med mitt, och det känns ännu skönare :P hah. Ha precis ätit lite, ska snart göra mig klar för simningen, vilket kommer bli skoj. hah :D Är alltid lika roligt och sen åker jag till mamma och sover, för älsklingen ska jobba morogn imorogn och det går inga bussar så han ska sova hemma hos sina föräldrar :) Heh. Imorogn är det sovmorogn också :D Skönt. Men nu ska jag fixa lite grejer innan moster kommer :D Skiver inget mer ikväll så nu få ha en fortsatt trevlig kväll i det härliga vädret :D Puss!

Av Gabriella - 23 april 2008 13:34

Nu sitter jag på skolan och har haft ett jättelångt hål. Jag och Sofia slutade lektionen (datakunskapen) tjugo i elva och då gick vi ner och satte oss vid fontänen och solade. Som kom två kompisar till Sofia och vi hade det trevligt :) Sen efter en stund kom Jonas, för han hade bara haft nationella och sen så kom han in till stan en sväng :P Och efter ett tag kom Lissie :) Sen vi tio över ett gick vi till skolan för vi skulle ja klassråd, men tydligen så ska vi inte ha något nu :S Blir så less så idag har man vara haft en lektion och om en halvtimme börjar våran andra lektion och sen slutar vi. Men jag måste vara kvar, för vi ska göra klart våran radioprogram för efter lovet ska vi sända :S Och vi har vara haft två lektioner på oss, drygt. Men mamma skulle hämta mig fyra så kan jag inte vara kvar så länge, haha :D Men nu ska jag spela något spel på internet :P

Av Gabriella - 23 april 2008 08:30

Ännu en ny dag, och vi har sovmorgon :) Skulle börja kvart i nio men våran lärare skulle på något morgonmöte så då fick vi bestämma i gruppen (vi har grupparbete på svenskan om sagaro och myter) om vi hade mycket kvar och behövde jobba hemma eller om vi skulle åka på skolan. Och min grupp, som består av Sofia och Lissie, vi bestämmde att vi skulle ta en sovmorogn :D hah. Så min första timme idag blir datakunskap, förstå inte ett skit av vad han säger så jag hoppas att han inte står och prata på så ingen fattar :P Hah, blev klar med uppgifterna igår, så få se om han kommer med nya :P hah. Men nu ska jag snart ta och gå till bussen. Skriver något idag annars skriver jag när jag kommer hem :)

Av Gabriella - 22 april 2008 21:01

Nu är allt klartvättat, väntar bara på att allt ska torka, vilket ta en evighet. Egentligen slutar tvätttiden nio vilket är nu, men kläderna få hänga kvar ett tag till för dom är verkligen inte torra, så ska hämta dom efter DH. Nu har jag precis sätt klart på UB och det är så bra, älskar verkligen tisdagar nu igen sen Ugly Betty började :D hah. Snart så är det dags för DH och det är precis lika bra :P Nedanför kan ni se bilder om hur tvättstugan se ut, inte så fräsht precis :P hah, men nu börja DH och så ska jag ta något att fika, börja bli hungrig. Skulle också ha pluggar ikväll men det har jag inte hunnit så få ta det imorogn :P Nu resten av kvällen blir det tv, läsa engelska bok och sova :D Och så kanske lite mys med älsklingen när han kommer hem :D Hah, men nu börja det och man får ju inte missa något ;) God natt!

Av Gabriella - 22 april 2008 16:48

Nu är man hemma efter en lång dag i skolan, hah:P Ska snart börja tvätta, och det är alltid lika tråkigt. Innan jag satt mig här har jag sortera tvätten så det ska gå lite snabbare. Men alltså det finns inget värre än att tvätta och speciellt här där maskinerna är så jävla seg och så är torkrummen dom sämsta jag varit med om. För ofta när våran tvätttid är slut är inte många plagg torra så vi måste hänga upp dom överallt i lägenheten. Och så tar det ett dygn innan dom torka, så det är verkligen jättejobbigt. Och så finns det två tvättmaskiner ta ungefär en timme för varje och så finns det ingen torktummlare vilket som också är sämst för nu måste man hänga upp alla underkläder och det tar en evighet :S Ajja, nu börja snart min tvätttid och jag måste ta en smörgås innan jag börja, är så hungrig. Och så måste jag gå och handla mat också, vilket jag känner att jag verkligen inte orka, men älsklingen är inte hemma, han jobbet, och så måste jag ju äta något idag :P ahh. Men nu ska jag ta något lätt att fika innan det är dags att tvätta. Skriver något ikväll!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards