Alla inlägg under april 2008

Av Gabriella - 10 april 2008 15:40

Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjort på länge :) Men det blev ingen skolan, för vi började senare idag och då gick det ingen buss och så kände jag att jag behövde en dag vila :) Så idag har jag bara myst med älsklingen, fixat tvätten och sånt. Nu ska jag snart spela the sims, var ett tag sen:P Hah, sen kommer Andreas moster tro jag det blir på besök, så det ska bli roligt :) Ikväll blir det bara ta det lugnt framför tv, och lägga sig i tid så man orka upp till skolan imorogn :) För imorogn blir det dags, känns kanske lite onödigt sista dagen innan helgen, men jag har lovat mamma, så det är bara att bita ihop, heh :P Nu ska jag spela lite :) Skriver imorogn igen. Hoppas alla mår bra :)

Av Gabriella - 9 april 2008 15:32

Ja som alla dagar så mår jag fortfarande dåligt :( Känns som huvudet ska spränga vilken sekund som helst. Och smart som jag är skulle mamma ringa till vårdcentralen idag så jag kunde få en tid, men imorse när hon ringde sa jag att jag mådde bättre tills jag klev upp ur sängen, då började huvudet göra ont igen :/ Känns som man äter alvedon hela tiden nu, vilket som inte är så bra. Ska gå och mya lite i sängen nu ja så jag blir bra någon gång :) Hoppas alla andra mår bra! Och så blir det ingen simning idag heller :S

Av Gabriella - 8 april 2008 12:44

Nu har man kommit upp på bena, ätit lite frukost och tagit alvedon. Känns som man bara äter det hela tiden, men men. Har fortfarande ont i huvudet :( Annars hade jag nog gått på skolan idag, men det säger ifrån. och så känns det lite onödigt om jag ska åka dit och sen blir det bara sämre så måste jag hem nästan på en gång. För jag orka egentligen inte sitta vid daton heller, men skulle kolla en grej så då tänkte jag uppdatera min blogg. Ska snart krypa ner hos älsklingen igen och sova så mycket jag bara kan, men det känns redan att jag sovit för mycket :/ Så det är svårt att somna på kvällarna. Tro också jag ska slå på en film, vet inte rikigt vilken jag vill se, men vi har så många så någon måste det finnas :) Skriver nog inget mer sen heller, för det blir nog bara massa prat om hur jag mår, vilket som kanske inte är så roligt :P heh, hoppas alla andra mår bra :)

Av Gabriella - 7 april 2008 15:22

Hejsan alla bloggläsare, hoppas ni mår bättre än mig :) För jag ligger hemma med feber och förkyld, orka verkligen inte må så här, så jag har inte varit på skolan idag :( Bara legat hemma och sovit, hoppas på att det ska gå över. Men än så länge har det inte gjort det. Det känns som huvudet håller på att explodera när som helst, så jag orka egenliten inte sitta här, men jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg idag så alla vet varför jag inte ha skrivit så mycket. Ikväll blir det ingen ridningen heller :( Och vi skulle ha hoppning, vilket jag älskar. Men så går det när man är sjuk. Så fort mamma slutar skulle hon komma förbi med alvedon, för just nu är det tomt på det. Men nu ska jag gå och vila lite, skriver nog inget mer, för det kommer ändå inte hända något roligt ikväll utan bara att jag ligger i sängen och mår skit :P Heh, hoppas ni får en trevligare måndgaskväll :)

Av Gabriella - 6 april 2008 21:14

Efter en shoppingrunda med Emelie i birsta satt vi oss på donken och käkade lite och då möte vi Jonas :) Och sen snäll som han är skjustade han hem oss. Då var det bara att byta om, för pappa skulle hämta mig vid sju för min lillasyster skulle döpa sig ikväll :D Det var jättefint, hhe :P Men det var lite smått tråkigt och bara sitta där och kolla :P hah, men det gick, hon var jättefin. Men hon döpte sig inte själv, utan henns bästa kompis skulle också göra det och dom ville ha det tillsammans :D Kom hem för en lite stund sen, ska snart sova tro jag. Just ja, det blev inte så mycket shopping, lite underkläder så jag orkade inte foto det :P Hah. Men nu ska jag skicka in ett arbete till historialäraren som jag har gjort under helgen :D Så han lär ju bli glad sen blir det lite söndagsmys med älsklingen innan det är dags att krypa till sängs :) God natt!

Av Gabriella - 6 april 2008 13:03

Idag kom tidningarna som dom skulle, så det var bara att dela ut dom. Mådde precis inte så bra i morse men det gick, tog lite längre tid idag med tidningarna eftersom jag inte gick så snabbt, hhe :P Tjänade lite pengar gjorde jag också :D Så nu håller jag på att fixa mig, ska på birsta med Emelie, få se vad man hittar för något snyggt :) Ska ialla fall lämna i mobilen tro jag, elr prata med dom, för knapparna har sprukigt :S Och när dom gjorde det hade jag inte ens haft den en vecka, svin dåligt. Så dom ska få fixa det. Sen blir det väl kolla på lite klädet och sånt :D Om jag hittar något lägger jag upp det sen :D Nu måste jag skynda mig så jag inte missar bussen, hhe :P Skriver sen när jag kommer hem :)

Av Gabriella - 5 april 2008 22:04

Ikväll har jag myst med pappa och Sussie :) Vi har kollat på tv, och så såg vi nyss på körslagen, har aldrig hört talas om den :P Men det var riktigt bra, hah :D Mår fortfarande inge bra :/ Känns som jag ska dö när som helst, ha så jävla ont i huvudet och så. Hoppas det går över snart, hatar verkligen vara sjuk :/ Älsklingen ringde för en stund sen, han var hemma nu, men jag glömde fråga hur det gick (A) Hah, men jag glömde bort det eftersom jag hade fullt upp med att förstå vad han sa. HAh :P Är lite trög av mig ibland. Nu ska jag ner och kolla på en film sen blir det sängen för min del så jag får bort allt det hemska :S Och så ska jag ut med tidningen imorogn också, få se hur det går :P Ajaj, nu är det filmdags :D Hoppas alla har haft en härlig lördagskväll :)

Av Gabriella - 5 april 2008 14:51

Nu är man hemma i lägenheten :) Ha pluggat lite historia, ska bara fixa till lite små detaljer sen är jag klar :D Heh, duktig jag är. Ska snart duscha lite och ta på mig lite snygga kläder, sen vid fyra halv fem ska jag fara till pappa och äta där och så ska jag sova där ikväll :) Det ska bli roligt, länge sen man låg i sin stora säng som jag har där :P hah, men nu ska jag ta och fixa mig. Få se om jag skriver något ikväll. Annars blir det bara umgås med pappa och Sussie och sen sängen :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards