Alla inlägg under april 2008

Av Gabriella - 14 april 2008 11:43

Nu är det måndag igen, och jag sitter på skolan och har foto. Hann inte skriva i morse eftersom jag var så stressad med att hinna med bussen :P På fotolektionen har jag och Ida fotot olika grejer med samma föremål :PHha, vi var så duktiga :) Nu har vi lagt in dom och gjort klart uppgiften :D Känner mig nöjd. Om en liten stund har vi lunch och då blir det ica formodar jag :D hah, som vanligt ungefär då ;) Men nu kan jag inte skriva så mycket mer just nu för läraren blir svin sur om han ser mig sitta och blogga, hah :P Skriver sen :)

Av Gabriella - 13 april 2008 20:13

Förlåt för en dålig uppdatering idag. Men jag har inte haft någon dator. För igår kväll for jag och älsklingen till hans mamma och pappa och sov där, för han skulle upp och jobba och så gick det ingen buss vid den tiden så du bruka vi göra så :P Eftersom hans mamma och pappa bor tio minuter från hans jobb :) Idag klev jag upp vid elva, då kläde jag på mig och jag sen till mamma (tar bara en kvart) för vi skulle på birsta en sväng :) Heh. Jag köpte två par stolar som vi ska ha till ett matbord, så det ska bli skönt. Förut åt vi på vardagsrumsbordet, vilket som var drygt :P Sen köpte jag diskmedel och lite sånt:P Blev en snabb shopping, sen for vi hem till mamma och segade framför tv medans lillasyster var på träning. Sen for vi till mammas kille och käkade där, han gör så god mat eftersom han jobbar som kock så är han jätteduktig när det gäller mat :D Kom hem för ett tag sen, men jag var tvungen att plugga, har mycket att göra i veckan :P Ska snart plugga lite foto grejer som jag ska ha prov på imorogn:P Hah, få se hur det går. Nu ska jag på shell och handla lite godis så jag orka plugga klart hela kvällen :P Men nu har jag inte tid att sitta något mer. Blir säng tidigt också ikväll så man orka upp imorgon :)

Av Gabriella - 12 april 2008 18:36

Idag känns det som en seg dag :P Ha inte gjort precis så mycket, städat och handlat och fixa mat till älsklingen :P Det blev ingen potatis, biff, sås och champjoner, för jag hade glömt att tagit fram köttfärsen :P Hah. Så ist gjorde jag stekt potatis + korv :) Gott gott, sen har jag spelat lite the sims. Men det blev för tråkigt så jag orka inte spela det nu :P Ska sätta mig framför tv, älsklingen har somnat, kan förstå han. Han sov typ tre timmar i natt och så skulle han upp och jobba vid sju. Men han får skylla sig själv om han inte kan lägga sig i tid. Idag blir det tidig kväll för mig med känner jag. Måste kliva upp tidigt och inte sova bort hela dagen, för snart är det skolan igen, så det är lika bra att vänja sig vid att kliva upp tidigt och gå och lägga sig i tid :D Nu blir det ialla fall tv hela kvällen, få se om älsklingen kliver upp och gö mig sällskap :D Heh. Skriver nog inget mer ikväll :) Hoppas alla får en trevlig lördags kväll :)

Av Gabriella - 12 april 2008 13:56

Så var det lördag igen då, känns som dagarna bara rinner iväg :P Klev upp lite sent idag :P Hah, men var så trött, och så hade jag inga tidningarn idag heller ;) När jag klev upp kläde jag på mig och sen har jag städat lägenheen, diskat och gjort jättefint :) Hah, ska snart ut med soporna och sedan blir det ett besök på affärn, måste handla lite frukost och sånt så det finns :) Heh, sen ska jag göra mat idag :D Lovade älsklingen att maten skulle vara klar vid fyra när han kom hem, så det är bara att hålla det man lovar :D Heh, tro det blir potatis, biff, brun sås och stekta champijoner, det är så gott :D Heh. Men nu måste jag skynda mig lite så jag hinner klart allt tills han kommer hem:) Skriver något sen!

Av Gabriella - 11 april 2008 22:24

Nu är man hemma efter en trevlig kväll med tjejerna, vi var hemma hos min pappa eftesom han var i sthlm, heh :P Så kollade vi på film, tryckte i oss en massa godis, och hade det trevligt :D Pratade om gamla minnen och så, hah :D Typ som vanligt, älsklingen är inte hemma heller ;/ Så nu sitter jag här själv, han var och bowlade med Linus och hans tjej mia, hoppas han vinner över dom :D Hah. Men han har ju sån tur, får en massa strikare i rad :P Men nu ska jag ta någon och äta tro jag :P Och sen ska jag kolla lite på tv :) Sen blir det sängen för min del, sov gott!

Av Gabriella - 11 april 2008 16:59

Nu är man hemma igen efter en dag på skolan, heh :P Elr jag har varit hemma ett tag. För när jag kom hem så lång älsklingen och sov så gulligt och det såg så mysigt ut så jag kröp ner med honom och somnade :P hah, så jag klev upp för en liten stund sen, ska snart börja fixa mig, för sen ikväll ska jag vara med Linnea och Emelie, ska bli så himla roligt :) Vet inte rikigt vad vi ska göra, men vi hittar säkert på något skoj som vi bruka :D Hah. Men nu måste jag börja fixa mig, få se om jag skriver ikväll något. Hoppas alla får en rolig fredagskväll!

Av Gabriella - 11 april 2008 10:06

Nu är man på skolan, och har precis haft idrott. Men jag var inte med, eftersom jag kände att jag inte orka anstänga mig det första jag gör. Så det blev ingen idag, men jag åkte ändå och kollde på alla andra :P Hah, egentligen kunde jag ta sovmorgon, heh :P Snart ska vi ha svenska, ha inte den blekaste vad vi ska göra där :P Sen blir det matte, och sen kanske man dra hem, för jag orka verkligen inte film. Få se hur det blir med den saken, för jag mår inte lika bra som i morse, ha ont i magen nu också :/ Ajja, dags att dra på lektion, skriver när jag kommer hem :)

Av Gabriella - 11 april 2008 07:01

Hoppas alla mår bra idag :) Vilket gör jag, elr ialla fall bättre. Som ni ser är jag uppe tidigt vilken innebär att det blir skola idag :P hah, känns som en måndag idag, eftersom jag har varit borta en vecka från skolan. Men egentligen orka jag inte gå idag :P Vill krypa ner i sängen med älsklingen och bara sova, men jag lovade mamma att jag skulle gå, så då är det bara att hålla det jag lovar för jag mår ju bättre än vad jag har gjort i veckan. Lite smått ont i huvudet och bihållerna, men annars så är jag fullt frisk :) Men nu måste jag dra till bussen så jag inte missar den, det skulle ju vara synd :P hhe. Skriver något under dagen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards