Alla inlägg under april 2008

Av Gabriella - 28 april 2008 11:31

Nu är det måndag igen vilket betyder en ny skovecka, men denhä veckan kommer bli bäst :D För vi går bara idag och imorogn sen är vi lediga :DYes! Hann inte skriva något i morse eftersom jag hade lite brottom, skulle också köra in moppen på service i nacksta och så ville den inte starta, blev så less. Så jag fick skynda mig och väcka älsklingen som låg och sov. hah :P Så han blev jättesur men han skyndade sig upp för att hjälpa mig. Tog kortare tid att köra till naksta, tog bara en halvtimme :D Sen så tog jag bussen till skolan och byte sedan om, lägger upp en bild när jag kommer hem :) Nu sitter jag på fotolektionen, har precis gjort klart mitt bildspel, nu väntar jag på att alla andra ska bli klar sedan ska vi redovisa de :P Men skriver något sen om jag hinner :P

Av Gabriella - 27 april 2008 22:31

Nu är snart denna söndag över vilket betyder skola på måndag. Säger bara lycko min lillasyster som är ledig hela veckan :P Men jag går bara två dagar :P


Idag har jag väl inte gjort så mycket, varit mest hos pappa och tagit det lugnt. Blev bjuden på mat där, Sussie köttgryta, gott :D Sen åkte min lilla pappa på jobbet och kvar blev jag och Sussie som satt och umgick, kollade på tv och så. Sen åkte Sussie på macken och kom hem med lite gotta ;) Hah. Så det var varit en bra dag och en bra kväll :D Hah. Nu ska jag snart sova så jag orka upp imorogn ;) Sov gott!

Av Gabriella - 27 april 2008 12:54

Jobbigt att kliva upp imorse, kom precis inte upp när väckarklockan ringde :P Så jag kom väl till stallet 45 min försent. Men det vikigaste va ju att jag kom ialla fall :P Hah. Mockade skit gjorde vi, så jävla tråkigt. Men jag gör hellre de än att betala 400kr :S Som tur är det bara en gång om år som vi ska göra de, så nu dröjer det ett år till innan det är dags :P Sen vid åtta åkte jag hem till pappa och fikade lite innan det vad dags att gå ut med tidningarna :) Fick alla sålda idag :D Vilket som var jättebra, för tjänade bra idag :D Över två hundra kroner på en och en halv timme :D hah. Sen for jag en sväng till farfar, för han köpte också en tidning av mig :D Hah. Kom precis hem nu efter en lång morgon :p Ska snart duscha och sedan ska jag väcka älskling som ligger och sover så mysigt i sängen bredivd :P Sen ska jag åka till pappa igen ;)

Av Gabriella - 26 april 2008 22:11

En dålig uppdatering idag, har inte suttit så mycket vid daton. Här kommer ett kort inlägg om min dag, för sen måste jag i säng för jag fick reda på att jag måste vara på stallet imorogn klockan sex :S I morse så sålde jag tidningar som jag redan har skrivit, sen for jag hem och duschade och väckte älsklingen innan jag åkte tillbaka till pappa, för han hade inte klivit upp när jag var hemma :P Och när jag kom dit var farfar och Silver, en hund, där :D Jättetrevligt hade vi. Sen bjöd pappa och Sussie mig på mat, och när pappa for och jobbade åkte jag hem till lägenheten, skulle handla lite mat så det fanns tills imorogn för sedan resten av kvällen spenderade jag hos mamma, eftersom älsklingen jobbar :D Kollade på körslagen och somnade gjorde jag :P hah, Så jag är väldigt trött.  Få se hur det går att kliva upp imorogn, måste i säng nu så jag orka upp. Hoppas ni alla ha haft en trevlig fredagskväll :) Sov gott!

Av Gabriella - 26 april 2008 12:07

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit ute och sålt tidningen :) Det gick ganksa bra idag, fick fem stycken kvar :) Väntar på att pappa ska kliva upp så jag kan fika med han, börja blir hungrig efter en och en halv timmes arbete :P Hah. Sen ska jag gå hem till älsklingen och väcka honom så han kommer upp till jobbet ;) Sen idag har jag ingen anning om vad jag ska göra, men kommer fördmodligen på något :D Skriver sen!

Av Gabriella - 25 april 2008 19:04

Nu är jag hemma efter lite shopping i birsta :D Hah. Sen fick jag skjuts av Jonas så jag skulle hinna hem och träffa älsklingen innan han gick. Älsklingen var jättesöt när jag kom hem, vi myste lite innan det var dags för han att gå. Så nu sitter jag här själv. Fundera på om jag ska käka pizza till middag, för jag orka inte stå och göra någon mat i detta trevliga väder :P hah. Sen tänkte jag dra till pappa en sväng, för jag har verkligen inget att göra :P hah. Känner att det blir tidig säng också så jag orka upp imorgon :) Hoppas ni få en trevlig fredagskväll :D


   Det jag har handlat:

  • Ett par svarta tygskor från skopunkten
  • Ett par vita tygskor från skopunkten
  • Ett par sommarskor också från skopunkten ( dom har ta 3 betala för 2)
  • Ett par solglasögon från Gina Tricot.

Sen var det inte så mycket mer :P

Av Gabriella - 25 april 2008 16:18

Nu är jag hemma efter en lång dag :P Hann inte skriva något sista lektionen som jag tänkte, för vi hade alldesles för mycket att göra på film. Hann ialla fall och filma idag, vilket jag inte trodde jag skulle hinna :P Hah. Nu sitter jag och fundera på om jag ska åka in på birsta en sväng och handla ett par tygskor:D Vill verkligen ha dom, men jag vet inte om jag orka åka buss :P Hah. Men ska kolla om någon kan skjusta mig;) Älsklingen var nyss hem en snabbis, för han ska åka och hämta ut sin telefon som har varit på lagning hur länge som helst :P Hah. Men nu ska jag göra något, orka inte sitta vid daton när det är så fint ute. Om jag inte åker till birsta så tänkte jag ta en promenad till pappa och kolla vad dom har för sig för något skoj :D Hah. Skriver något ikväll :D Puss!

Av Gabriella - 25 april 2008 07:19

Yes :D Äntligen fredag, vilket betyder att det snart är helg. Älskar verkligen helgen :D Hah, klev upp för en stund sen, men jag behöver inte fixa mig så mycket, för vi har idrott första timmen så :P Hoppas vi ska göra något roligt idag, vilket jag inte tro :P Trodde inte att jag skulle hinna sitta här innan jag skulle till bussen, men det hann jag :D Hah, men det blir kanske inte så långt inlägg för jag måste gå om två min:P Hah, så det är bäst jag skyndar mig. Men jag skriver något idag på skolan om jag hinner och sen lägger jag upp hur jag såg ut idag :P Puss!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards