Alla inlägg under mars 2008

Av Gabriella - 25 mars 2008 09:49

Nu så har man äntligen kommit upp ur sängen, hah :P Men klockan är precis inte så mkt :P Men jag klev upp vid nio för ajg skulle duscha och fixa mig för jag och älsklingen ska en sväng på birsta vid elva :D Och mitt hår såg så äckligt ut igår innan jag gick jag la mig så jag bestämmde mig för att jag skulle duscha innan vi far på birsta imorogn :P Tänkte inte komma dit med fett hår precis ;) Nu ska jag väl snart äta lite frukost, men innan de måste jag gå och handla mjölk för det är slut, men det är precis bredvid här affären ligger så det tar inte så lång tid :D Sen ska jag fixa mig och väcka älsklingen så vi kan fara :D På bista ska vi kolla på en ny telefon till mig som älsklingen ska köpa :D Du är så snäll gubben :D Så få se om det blir att vi köper den idag, jag hoppas :D För jag vill ha den innan jag åker till sthlm och jag åker imorogn :P haha, men vi ska iallafall titta på en idag :D Nu skriker magen att den är hungrig så jag måste palla mig till affären nu så den få i sig lite mat :D skriver nått när jag kommer hem från birsta :D

Av Gabriella - 24 mars 2008 22:08

Kan börja med att det var trevligt hos moster :) Fick glass och mycket annat gott, sen så fick jag och älsklingen tips om en tjej som vi kunde lämna marsvina oss, för älsklingen orka inte ha kvar dom eftersom dom bråka hela tiden och håller han vaken hela nätterna så han ringde till henne och så for vi till henne senare och lämnade dom, men det var lite stressigt eftersom jag skulle på hockeyn, men vi han :D Efter vi lämnat marsvina hos henne skjutsade mamma mig till pappa för jag skulle åka med han och Sussie till hockeyn :) Svin bra match, men domaren var dum i huvudet fast Timrå vann ändå över HV71, så nu är det bara tre matcher kvar att vinna innan finalen :D Och det är klart dom ska dit ;) Heh. När man kom hem efter hockeyn kändes det tomt, inga marsvin vad hemma och lätt så det var riktigt tyst. Ajaj, sånt som händer, man nu om ett tag kanske jag ska få en kanin ist :D Så då blir man ju lite gladare ;) Nu restan av kvällen blir det väl sitta här och sen sängen. Men älsklingen ska väl sitta lite också :D Hhe. God natt!

Av Gabriella - 24 mars 2008 10:43

Idag klev man upp vid halv elva, sen satte man sig här :D Heh, ska väl snart gå och fika något, men det blir lite svårt för älsklingen ligger och sover så söt i soffan, så jag måste väcka honom först eftersom vi inte har hunnit skaffa något bort och stolar i lägenheten, för den är ganska liten så vi vet inte heller om det får plats :P Hah, och jag börja bli väldigt hungrig så få se hur jag gör. Kanske äter framför daton också :P Men jag bruka vara duktig på att söla och då blir älsklingen arg om jag sölar på hans dator, hah :P Men nu ska jag ialla fall försöka få upp honom så han lägger sig i sängen så jag kan äta något, magen skriker. Sen ska jag göra mig iordningen för vi ska åka och gratta moster idag :D

Av Gabriella - 23 mars 2008 23:07

Idag har man inte gjort så mycket, suttit mest vid daton tills älsklingen vaknade vi halv fem. Hah, lillgubben var visst lite trött ;) Sen så var jag och handlade inte, så vi har frukost och så tills imorogn. Skulle egentligen plugga idag, men det gick inte alls så bra :( Hade verkligen ingen ork till det, har haft ont i huvudet och shit hela dagen. Till middag blir det sibylla för varken jag elr älsklingen orka gå och handla. Hhe, sen efter vi ätit klart drog vi till Danne och Emelie, kollade på film och hade det trevligt. Drog hem därifrån vid typ nio och sen har jag och älsklingen kollat på jumper, riktigt bra film :D Nu om en stund blir det sängen :) Så man orka upp imorogn, blir inga sovmorgnar här inte, ahah :P Orka inte sova bort hela dagarna, känns lite onädigt. Men nu ska jag krypa mig tillrätt och drömma sött :) Sov gott!

Av Gabriella - 23 mars 2008 13:15

Nu är man hemma hos älsklingen igen efter att sålt klar tidningarna. Så fint väder det har varit den här helgen, riktigt underbart :D Heh. Ska väl snart duscha och sedan väcka älsklingen och efter det blir det en tråkig dag idag :/ Måste plugga bla matte, orka verkligen inte, men det behövs. Har prov efter lovet och jag förstår precis inte så mkt :P Så nu måste jag hoppa in i duschen så jag kommer igång med pluggandet någon gång.

Av Gabriella - 23 mars 2008 09:28

Nu är jag hos pappa, väntar på att tidningarna ska komma. Dom är nog sen som vanligt :P hah, klev upp vid åtta idag också, vilket jag egentligen inte hade behövs om jag visste att tidningarna skulle vara så seg :P hah, men nu kom dom, grattis :D Så nu är det dags att dra ut med dom och tjäna lite pengar ;) Hah.

Av Gabriella - 22 mars 2008 21:02

Nu är man hemma från farmor, och alltid lika mätt och belåten. Så mycket mat hon smäller i en alltså, förrätt, varmrätt och efterdärr. Fatta inte hur mkt man orka igentligen. HAH :P Nu ska man kolla på film med älsklingen, jumper blir det :D Har lånat den av micke, och ska ha tillbaka den på måndag så det är bäst att man hinner kolla på den, och nu passar det perfekt med en filmkväll :D Heh. Fick påskägg av pappa och Sussie idag också :D Fick godis, biobiljetter och trisslotter men tyvörr vann jag inget :/ Men mne, nu blir det film och sen förmodligen sängen så man orka upp imorgon :D

Av Gabriella - 22 mars 2008 12:44

Idag klev man upp vid åtta, för att hinna fixa till sig lite innna man skulle ta en skän promenad till pappa :) Sen kom tidningarna, och idag var det extra mycket bilagor, vi hade fått klick också. Men då fick man lite extra pengar också :D HAHA. Tjänade typ 200 kr idag :D Så det var jättebra, heh. Nu ska jag ta en skön promenad hem till älsklingen, sen blir det middag hos farmor :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards