Alla inlägg den 29 mars 2008

Av Gabriella - 29 mars 2008 22:38

Så nu har man precis kommit hem till lägenheten i Timrå :D Tågresan gick väl bra, men väldigt loångtråkig :P hah, och jag mår precis inte så bra, ha ont i huvudet och mår illa men det kände jag redan av i morse, men men. Om en lite stund ska jag packa upp allt så det är gjort. Älsklingen är inte hemma heller :( Han jobbar på parken ikväll och kommer hem inatt, så då får jag träffa honom, för han lovade att väcka mig :D Ja men jag ska väl gå och packa upp allt nu och hoppas på att allt bli bättre med huvudet och de efter jag fått ordning på allt ska jag sova, är så himla trött, men jag klev ju upp rätt tidigt i morse också :D hhe. Men jag skriver imorogn :) Sov gott alla!

Av Gabriella - 29 mars 2008 15:44

Nu är man tillbaka i farmors lilla lägenhet efter en shoppingrunda i vällingby, blev lite köp idag med :D heh, men vi var inte så länge där eftersom jag ska åka hem idag. Jag köpte ett linne, tights och trosor på gina tricot och så handlade jag stumpbyxor på h&m och en till liten present till älsklingen :) Men har inte hunnit tagit kort på det jag köpt, så tyvärr kommer det ingen bild. Nu ska jag snart gå och packa ner det sista, packade lite igår ikväll också :) Sen ska farmor göra lite mat så jag inte går hungrig på tåget och efter maten blir det väl lite vila framför tv innan det är dags att dra till tåg station. Och så ska jag så klart kolla så jag fått med allt :) Tåget hem får halv sju och jag är i sundsvall vid tio i tio :D Och så skulle min lilla mamma komma och hämta mig :) Nu ropar farmor att maten är klar :D Skriver när jag kommer hem och berätta om resan :) Och så får jag träffa min lilla älskling ikväll :D

Av Gabriella - 29 mars 2008 09:00

Klev upp för en stund sen, skulle hinna duscha och så innan vi ska fara iväg på den sista shoppingrundan innan jag ska åka hem. Så idag klev jag upp åtta, för vi ska fara vid typ elva. Ska kolla in nya shoppingcentrumet i vällingby :D Det har tydligen prämier i helgen, och kanske massa billiga saker :D Heh. Men nu ska jag börja göra mig klar så vi kan åka någon gång, farmor har precis hoppat in i duschen, känns lite konstigt nu när hon är hemma. är ju van att vara hemma själv :D Men det går. Ska packa lite också innan vi far, skriver sen när jag kommer hem :)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards